Over Wilpstra

Bij Siersmederij Wilpstra BV te Grootegast, aangesloten bij het Nederlandse Gilde van Kunstsmeden (NGK), kunt u terecht voor al uw siersmeedwerk.

Uw siersmeedwerken worden volledig op maat gemaakt, waardoor de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn.
Onze designers werken met behulp van een geavanceerde computerprogrammatuur elke gewenste stijl voor u uit.

Als het smeedwerk voltooid is, wordt het voorzien van het origineel handgegoten koperen aambeeldje. Dit is een waarborg voor een Wilpstra product. De vorm van dit aambeeld is als merk beschermd.

Ambachtelijk vervaardigde producten van eigen bodem
uitsluitend milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd

Wilpstra gespecialiseerd in restauratie van bestaande smeedijzeren hekwerken, draaipoorten, trapleuningen en losse onderdelen. Elk te restaureren onderdeel wordt van tevoren nauwgezet geïnspecteerd om u een verantwoorde inzage te geven in de aard van de te verrichten werkzaamheden, de te verwachten eindkwaliteit, en de prijsopgave.

Door Wilpstra kunnen de volgende materiaalsoorten bewerkt worden: staal, RVS, gietijzer, koper, brons, messing en aluminium. Voor de verschillende materiaalsoorten hebben wij een breed scala aan conserveringsmethoden beschikbaar.

Aluminium is bij de juiste behandeling een onderhoudsarm en natuurvriendelijk product.

In onze catalogus presenteren wij onze traditionele producten. Deze kunnen naar wens op maat geleverd worden. Afwijkende maten en enkelfabricage tegen meerprijs.

De deurroosters 9620T, 9628T, 9635T, 9735T, 9883, 9886T en 9862A kunnen op iedere gewenste maat gemaakt worden, met en zonder middenornament (zie pagina 12, 14, 16, 18 t/m 21).

Onze producten worden in aluminium gegoten, uitsluitend naar oude bestaande motieven en modellen. Tevens bestaat de mogelijkheid ze bij ons tegen meerprijs te conserveren in gewenst ral nummer (kleur). Dit garandeert een onderhoudsarm product.

Bel 0594 612112 ons voor informatie en vraag nadere vrijblijvende informatie aan

DSC_2790

 

DSC_2794